Președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu – întâlnire de lucru cu Doamna Prim-Ministru Viorica Dăncilă

0
402

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), a avut o întâlnire de lucru cu premierul Viorica Dăncilă, în cadrul căreia au discutat despre oportunitățile de colaborare instituțională în domeniile: educație, sănătate, transporturi, dezvoltare regională, economie,
industrie, cultură, cercetare.

Prim-ministrul a subliniat deschiderea spre dialog a Guvernului României, precum și importanța implicării societății civile în elaborarea politicilor publice de calitate, în interesul cetățenilor. În acest sens, a fost convenită organizarea unor întâlniri periodice între ministere și reprezentanții CNMR pentru găsirea celor mai bune soluții destinate îmbunătățirii vieții cetățenilor.

“Întâlnirea a fost mai mult decât eficientă. Am primit din partea doamnei Prim-Ministru deschidere și acțiune față de problemele ridicate și consider că acest pas este esențial pentru îmbunătățirea vieții românilor. CNMR continuă astfel procesul de consultare cu Guvernul și ministerele. Sunt convins că relația strânsă între toate instituțiile publice și organizațiile societății civile este vitală pentru cetățeni”, consideră Alexandru Cumpănașu.

- Publicitate -