pe scurt:

Smart City Magazine reprezintă cea mai dinamică platformă de comunicare directă și necondiționată între producătorii de servicii și produse ale industriei Smart City și beneficiarii acestora – autorități centrale și locale, organizații guvernamentale, fonduri de investiții, persoane dedicate și implicate în industrie, numeroși specialiști.

Indiferent că ești un intermediar, furnizor direct sau integrator de soluții și servicii în imobiliare, IT&C, energie, mijloace transport sau soluții de ecologizare, Smart City Magazine este singura revistă care ajunge direct pe masa beneficiarilor.

Audiența

Smart City Magazine unifică industriile verticale care se ocupă cu dezvoltarea tehnologiilor inteligente și prezintă modul cum ne pot transforma acestea într-o societate inteligentă.

Ne canalizăm eforturile editoriale asupra celor mai recente informații din industrie, prezentare de soluții și exemple de bună practică cu o modalitate rapidă de implementare.

Contact

Redacția Smart City Magazine

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate
CCIR Office Building – Camera de Comerț și Industrie a României

Blvd. Octavian Goga, Nr. 2, Tronson E, Et. 3, Sector 3, București

(+4) 031 425 4263 (secretariat)

E-mail:
info @ smartcitymagazine.ro
info @ romaniansmartcity.ro
info @ businessbreakfast.biz

Email: redactie @ smartcitymagazine.ro

Editor și drepturi de proprietate intelectuală

Smart City Magazine este editat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate alături de Bucharest Business Breakfast. Mărcile Smart City Magazine, Bucharest Business Breakfast sunt înregistrate la OSIM și protejate conform legilor în vigoare.

Ne poți trimite mesajul sau părerea ta folosind formularul de mai jos.

LATEST POSTS

ALBA IULIA SMART CITY- Primele Rezultate

- 14 soluții implementate la nivel local încă din primul an - Primele economii la utilități realizate datorită soluțiilor Smart City – stâlpii inteligenți de...