Smart City Magazine – Lansarea revistei

0
928
Smart City Magazine - Lansarea revistei

Smart City Magazine – Eveniment lansare – miercuri 14 decembrie, ora 18:00 la Camera de Comerț și Industrie a României

Bine v-am găsit,

Stimați cititori și parteneri ai Smart City Magazine, îmi face o deosebită plăcere să vă prezint ultimul produs al rețelei noastre de networking.

Smart City Magazine este prima revistă dedicată industriei de Smart City din România.

SmartCity Magazine reprezintă cea mai dinamică platformă de comunicare directă și necondiționată între producătorii de servicii și produse ale industriei Smart City și beneficiarii acestora – autorități centrale și locale, organizații (ne)guvernamentale, fonduri de investiții, persoane dedicate și implicate în industrie, numeroși specialiști.

Indiferent că ești un intermediar, furnizor direct sau integrator de soluții și servicii în imobiliare, IT&C, energie, mijloace transport sau soluții de ecologizare, SmartCity Magazine este singura revistă care ajunge direct la targetul pe care compania ta îl vizează.

SmartCity Magazine unifică industriile care se ocupă cu dezvoltarea tehnologiilor inteligente și prezintă modul cum ne pot transforma acestea într-o societate inteligentă.

Viziunea SmartCity Magazine – crearea unei rețele naționale de Comunități Smart

Misiunea SmartCity Magazine – să asigure transferul de inteligență, soluții și tehnologie de la furnizori către beneficiari

Ne vom canaliza eforturile editoriale pe ultimele informații din industrie, prezentare de soluții și exemple de bună practică cu o modalitate rapidă de implementare.

Într-o industrie extrem de dinamică și activă, produsele noastre vin în întâmpinarea nevoilor dvs. de comunicare. În acest sens, alături de revistă vă punem la dispoziție ca platformă de networking și exprimare Asociația Română pentru Smart City, Romanian Smart City Cluster și deja consacratele evenimente Smart City Convention și Smart City Industry Awards.

Cu prietenie,

Eduard Dumitrașcu,

Fondator

SmartCity Magazine

Asociația Română pentru Smart City