sâmbătă, octombrie 19, 2019
Numărul 10

Adrian Badea, CEO ZebraPay: Terminale de tip self-service soluția ideală pentru a evita cozile de la ghișeele administrației locale

din aceeași categorie

Încărcarea cartelei telefonului, cumpărarea de bilete de avion și tren, sau plata facturilor sunt doar câteva dintre facilitățile pe care le oferă cele 2500 de terminalale ZebraPay, în cele 350 de orașe în care compania este prezentă până în momentul de față. Aflată în plină dezvoltare, ZebraPay oferă în momentul de față peste 100 de servicii clienților săi.

Pentru că sunt preocupați de satisfacerea nevoilor acestora, reprezentanții ZebraPay au venit la Smart City URBAN Projects, pentru a propune o soluție care să reducă considerabil deja celebrele cozi de la ghișeele administrațiilor locale și anume introducerea de terminale pentru plata unor servicii și pentru imprimarea formularelor necesare. Și pentru că este cunoscut faptul că bugetele administrațiilor locale nu sunt întotdeuna foarte generoase, CEO – ul ZebraPay, Adrian Badea, a venit la eveniment însoțit de domnul Petru Luhan, Consultant Fonduri Europene, care a prezentat posibile surse de bani pentru punerea în practică a propunerilor companiei ZebraPay.

Acesta a precizat că există programe europene pentru astfel de proiecte de modernizare cu sau fără co-finațare, specifice atât pentru zona urbană cât și pentru cea rurală. De asemenea, Petru Luhan, a mai spus că în curând se vor deschide două noi axe de finanțare pentru astfel de proiecte: axa 2.2.1 și 2.2.2, axe ce permit primăriilor să achiziționeze softuri, brevete și terminale pe bani europeni, soluții ajută la modernizarea și eficientizarea funcționării administrațiilor locale.

mai mult despre acest subiect

Advertisment

ultimele articole