sâmbătă, septembrie 21, 2019
Numărul 10

Caravana Smart City. Cel mai important proiect de promovare și educare a decidenților din Industria Smart City

din aceeași categorie

Alături de partenerii și prietenii asociației noastre ne propunem să transformăm Caravana Smart City în principalul instrument de educare a decidenților ce pot influența implementarea Inițiativelor Smart City.

În România, decidenții la care facem referire provin din administrație centrală – ministere, autorități centrale, etc. și autorități locale reprezentate de primari, viceprimari și city manageri.

Acesta este publicul țintă pe care programul nostru îl vizează și considerăm că aceștia au nevoie nu doar de o bună cunoaștere a principiilor și conceptelor care stau la baza oricărui program tip Smart City dar este util să se conecteze și la multitudinea de soluții oferite de către companiile și organizațiile active în domeniu.

Într-un efort fără precedent, ne propunem să promovăm Industria Smart City în fața a peste 1000 de persoane cu rol decizional.

Fundamentul pe care asociația noastră își desfășoară activitatea este constituit din trei mari piloni:

– Promovăm – Dezvoltăm – Educăm.

Promovăm conceptele și beneficiile Inițiativelor Smart City.

Dezvoltăm și implementăm alături de partenerii noștri proiecte Smart City iar ulterior, urmărim colectarea datelor pentru a crea modele replicabile.

Educăm viitorii decidenți prin programe implementate împreună cu Universitățile Politehnica din București, Ecologică, SNSPA și Spiru Haret.

 

Eduard Dumitrașcu
Președinte
Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate

mai mult despre acest subiect

Advertisment

ultimele articole