Klarwin, pionier regional

Klarwin este un pionier regional prin prisma expertizei în sfera ingineriei aplicate proceselor de producție și a soluțiilor tehnologice de vârf oferite liderilor din sectorul industrial, cât și un susținător activ al strategiilor sustenabile pe termen lung.

Echipa Klarwin® este condusă de Adrian Dobre, fondator și CEO al companiei. În 2004, Adrian a fondat compania Process Engineering SRL (deținătorul mărcii înregistrate Klarwin®) cu viziunea de a oferi, la nivel regional, cea mai simplă cale de acces la soluții tehnologice de vârf pentru aplicații industriale. După peste 17 ani de activitate, Adrian pune în slujba acestei viziuni o echipă de peste 60 de specialiști de top, peste 250 de clienți și peste 15 parteneriate cu producători de tehnologie, lideri mondiali în domeniu.

Parteneriat Strategic

De la sistemele de filtrare, separare si purificare a fluidelor, pana la cele de tratare a apei, am căutat de-a lungul celor 17 ani de activitate, să livrăm continuu Fluid Perfection.

Mai precis, am identificat oportunități de a face bine, acolo unde companiile se confruntau cu provocări în fluxul de producție, si cel mai important, am oferit soluții menite să facă diferența la toate nivelurile: productivitate, calitate a serviciilor, siguranța angajaților și impact asupra mediului înconjurător.

Prin tot ceea ce facem în Klarwin, propunem industriei cele mai avansate soluții tehnologice pe care le cunoaștem, pornind de la convingerea că numai prin tehnologie avansată putem asigura beneficiarilor noștri eficiența operațională în condiții de siguranță a proceselor lor de producție, și prin aceasta o calitate constantă a produselor lor.

Prin parteneriatul încheiat cu Asociația Română pentru Smart City, Klarwin își dorește să răspundă cu soluții sustenabile la unele dintre provocările cu care se confruntă comunitățile din România: nevoia de creștere a calității aerului și a apei, respectiv asigurarea unui management integrat și performant al deșeurilor.
www.klarwin.com
www.e-klarwin.com