Orange dezvăluie cum să ai succes în noua eră a economiei bazate pe informații digitale

Orange despre economia bazată pe informații digitale

Orange, partener strategic ARSC, a participat pe 10 Octombrie la Conferința Expo Shop – Future Retail Solutions. Experții de la Orange Business Services au discutat despre cum să ai succes în noua eră a economiei bazate pe informații digitale.

Mihaela Cristescu, Wi-Fi & Analytics Product Manager în cadrul Orange Business Services, va discuta despre rolul pe care îl joacă analiza seturilor mari de date în managementul afacerilor și despre cum deciziile bazate pe informații digitale devin parte din instrumentarul oricărui retailer de succes.

Domeniul de retail este extrem de competitiv fiind caracterizat prin volume mari și adaosuri comerciale mici. Companiile din acest domeniu trebuie să găsească un echilibru optim și să răspundă rapid la schimbările de piață. Orange Business Services poate veni în ajutorul companiilor din domeniu, nelimitându-se la acestea, oferind soluții de business personalizate și asigurând infrastructura și aplicațiile IT necesare pentru crearea de conexiuni rapide, flexibile și sigure între locații, echipamente, sisteme, angajați și clienți. Toate acestea, dar și teme precum tranziția spre magazine digitale sau importanța informațiilor digitale vor fi tratate în cadrul conferinței.

La conferință au participat ca speakeri manageri de top din companii de retail, FMCG, servicii conexe si research.

Conferința EXPO SHOP 2019 – Future Retail Solutions s-a desfășurat în cadrul evenimentului EXPO SHOP 2019 singurul eveniment dedicat serviciilor pentru retail din România.

Cea de-a doua ediție a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions este dedicată serviciilor, soluțiilor și echipamentelor pentru retail dar și companiilor din industria FMCG, DIY & Home Improvement, IT&C etc.