Soluții Smart City pentru administrațiile locale

Soluții Smart City ARSC

Soluțiile Smart City sunt susținute de parteneri cu experiență, care furnizează platforma big data.

Soluțiile Smart City pentru administarțiile publice sunt dezvoltate de Smart Technology Alliance.

Smart Technology Alliance este o companie de dezvoltare software românească specializată în tehnologii smart, utilizând cele mai moderne tehnologii în cloud, având și preocupări în domeniul cercetării avansate în domeniul IT.

Împreună formăm o echipă de profesioniști specializați în diferite domenii ale IT-ului: algoritmi avansați, baze de date (relaționale, non-relaționale, grafuri), rețelistică, dezvoltare aplicații web, analiză de business și project management. Am reușit să creștem și să ne dezvoltăm organic, rezolvând diferite probleme ale clienților noștri, cu ajutorul unui mix echilibrat de soluții și servicii adaptate și scalate corect pentru fiecare business în parte.

Experiența noastră de natură non-tehnologică este în industria financiară, horeca, industria auto. Am reușit să captăm oportunitatea generată de tehnologiile cloud emergente, care au început să determine migrări și transformări ale business-urilor clasice din ce în ce mai accelerate și care au redescoperit necesitatea interacțiunii la cel mai fin nivel cu clienții proprii.

Platforma noastră cloud.ro, include funcționalitați construite pe baza experiențelor echipei noastre din domeniu tehnic și domeniul business, astfel încât să acoperim în cel mai eficient mod, necesitățile din zona B2B și B2C.

Astfel combinăm nevoia și accesul la informații într-un mod inedit cu abordări diferite în funcție de sectoarele cărora ne adresăm, astfel încât combinând tehnologia noastră să putem sumariza, extrage și introduce date în sisteme informatice existente respetciv integra pe platforma noastră big data, astfel încât informația utilizatorului să fie la o acuratețe ridicată și up to date. Ne adresăm cu soluțiile noastre atât către mediul privat cât și cel public într-o manieră smart, toată tehnologia noastră fiind capabilă să fie gestionată din aplicații mobile.

Avem proiecte derulate în sectoare construcții, companii de stat cât și autorități publice locale. Dacă în zona de companii conceptul nostru se bazează pe a oferi informații cât mai concludente pentru management și nivelul decizional, în sectorul public ne-am axat pe cetățeni în relația cu autoritatea locală.

Soluția noastră Smart City de city app are în componență un set de subaplicații care gestionează informații generale despre „orașul meu” dar și posibilitatea de a relaționa cu autoritatea locală în orice moment de pe un device smart.

Teoretic am adus „orașul în buzunarul cetățeanului”, practic am creat o punte între cetățenii orașului respectiv funcționarul public. Am demonstrat că se poate ajunge de la o instituție rigidă rămasă în timp – demodată, greoaie, la o echipă cu abordare dinamică modernă proactivă utilizând technologia pentru a soluționa problemele comunității.

Credem în abordarea Smart credem că azi nu putem există nici măcar pe zona publică fără să fim dinamici, proactivi, comunicativi și în spatele afirmației „ să ne apropiem de cetățeni” să existe substanță. Așadar sloganul „the city în your pocket” este în continuare țelul nostru.