Truix – Prezentare partener Asociația Română pentru Smart City

Vlad Iftime, Managing Partner Vestra și fondator Truix

 

Am construit Truix pornind de la sustenabilitate ca filosofie de business.

Noi, la Truix, construim sisteme și procese eficiente și personalizate, care răspund nevoilor individuale ale clienților.

Suntem o companie de tehnologie în domeniul managementului resurselor comunității, care a evoluat din compania Vestra – lider de piață în domeniul utilităților și a echipamentelor de automatizare industrială.

Valorificăm progresul tehnologic pentru a stabili un echilibru între creșterea economică și protejarea mediului înconjurător. Pe baza modelelor de bune practici de tip “Smart Community” dezvoltăm soluții integrate, scalabile și flexible, care răspund nevoilor instituțiilor și organizațiilor.

Concepem și implementăm soluții având drept scopuri optimizarea management-ului și a proceselor, eficientizarea utilizării resurselor comunității și a organizațiilor, digitalizarea orașelor, creșterea sustenabilă a performanței instituționale sau organizaționale.

Asigurăm securitatea cibernetică a sistemelor folosind metodologii sigure, testate împreună cu parteneri recunoscuți la nivel internațional.

Soluțiile noastre ajută administrarea eficientă și securizată a resurselor unui oraș:

• Soluții integrate de colectare și analiză date din rețelele de utilități publice
• Securitate cibernetica pentru comunitati
• Managementul colectării deșeurilor
• Sistem de iluminat inteligent pentru creșterea siguranței cetățenilor la trecerile de pietoni
• Stații de încărcare mașini electrice
• Smart Metering
• Automatizarea procesului de tratare a sesizărilor cetățenilor – interactiv, atractiv și cu disponibilitate avansată
• Soluții inteligente de Bike-sharing
• Sistem de taxare nedeservit cu măsurare mase și dimensiuni pentru vehicule de tonaj în mișcare

Truix înseamnă:

Mai eficient – Pentru a optimiza managementul și procesele de lucru, proiectăm și implementăm soluții integrate, automatizate și adaptate nevoilor fiecărui client.

Mai sigur – Subliniem importanța siguranței cibernetice în contextul utilizării tehnologiei avansate în proiecte de tip ‘’Smart City Management” și dezvoltăm sisteme care să protejeze informațiile și datele acestora.

Mai sustenabil – Credem cu tărie că protejarea mediului înconjurător este esențială, din acest motiv, folosim tehnologii și propunem procese care susțin și contribuie la o dezvoltare durabilă a comunității. 

Editorul revistei

Asociația Română pentru Smart City – cea mai importantă organizație a Industriei Smart City

Ultimele articole

Webinar Smart City
LIVE