CARAVANA SMART CITY – Importanța programului de educare și promovare

  0
  866
  Caravana Smart City - Importanța programului

  Caravana Smart City reprezintă cel mai important și complex proiect de promovare a Industriei Smart City.

  Proiectul va demara în luna septembrie și este realizat alături de partenerii noștri Camera de Comerț și Industrie a României și AAPRO – Asociația City Managerilor din România.

  Caravana Smart City vizează  prezentarea soluțiilor și produselor inteligente direct către beneficiarii acestor servicii – administrația centrală și locală.

  Organizat sub Înaltul Patronaj al Ministerului EnergieiProgramul a început în 22-24 septembrie la București, la Hotel Phoenicia, unde s-a bucurat de prezența a peste 300 de factori decidenți (primari, viceprimari, administratori publici) reprezentanți ai mediului diplomatic (Ambasada SUA, Ambasada Franței, Ambasada Austriei), reprezentanți ai mediului universitar, reprezentanți ai companiilor de top care oferă soluții smart city.

  Este singurul proiect dedicat comunităților pe unde va trece – toți partenerii și companiile implicate vor livra prezentări și produse special concepute pentru regiunea respectivă.

  Pe parcursul a 12 luni ne propunem să strângem peste 1000 de persoane cheie din zona beneficiarilor de servicii și produse Smart City – Primari, City Manageri, Viceprimari, Președinți de Consilii Județene, Prefecți și reprezentanți guvernamentali.

  Caravana Smart City este dedicată acestor beneficiari. Într-un concept unic și antrenant, auditoriul nu doar că va înțelege ce înseamnă implementarea soluțiilor Smart, dar va putea intra în contact cu cei care integrează aceste servicii și produse.

  Caravana Smart City va pune accentul pe principalele 8 servicii care alcătuiesc Industria Smart City: IoT, Open Data, Smart energy/Water&Waste, Smart Building, Smart Economy, Smart Mobility, Smart Citizen și Smart Home.

  Comunitatea pe care o vizăm este formată din cetățeni, companii, instituții publice și mediul academic implicate activ în dezvoltarea orașelor și preocupate de oferirea continuă a celor mai bune servicii și soluții pentru locuitorii centrelor urbane.

  Vă așteptăm să vă alăturați acestui proiect major pentru dezvoltarea orașelor și comunităților noastre.

  Eduard Dumitrașcu
  Președinte
  Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate