Ceetrus este noul Immochan

Ceetrus este noul Immochan

Ceetrus este noul Immochan, începând cu data de 6 iunie 2018. Pentru a duce mai departe noua Viziune2030, Immochan devine CEETRUS un dezvoltator urban în sprijinul cetăţenilor și al oraşelor de mâine.

Încă din 2016, compania trece printr-o transformare majoră, iar acest nou nume reflectă evoluţia de la o companie de real estate, cu o tradiție de peste 40 de ani în retail, la un dezvoltator de proiecte cu funcţiuni mixte.

Având 393 de centre comerciale în întreaga lume, Ceetrus a început să construiască, alături de parteneri puternici şi de cetăţeni, spaţii pline de viaţă care integrează componenta de retail, rezidenţial, birouri şi proiecte de infrastructură. Prin noua Viziune2030, aceea de a crea spaţii durabile, inteligente şi pline de viaţă, misiunea Ceetrus este de a construi şi dezvolta legături sociale care vor anima oraşul de mâine.

O nouă Viziune2030 construită și susținută de inteligența colectivă

Orașele se transformă pentru a răspunde nevoilor cetățenilor și a stilului lor de viaţă. Ținând cont de această evoluție, acum doi ani, Immochan a lansat un proces intern de reflecție asupra viitorului său model de business, în care au fost implicați deopotrivă angajații și partenerii cheie. Astfel s-a născut Viziunea2030.

Această viziune exprimă noua misiune a companiei – de a construi legături între cetăţeni prin crearea de locuri durabile, inteligente şi pline de viaţă. Astfel, Immochan se transformă şi devine mult mai mult decât un dezvoltator imobiliar, devine un jucător urban global.

Pentru a răspunde cu acuratețe nevoilor cetăţenilor și particularităților fiecărei comunități, compania și-a reconfigurat activitățile de dezvoltator, investitor şi inovator.

Dorința de a avea un nou nume ce reprezintă noile activităţi ale companiei

Pentru a începe acest nou capitol din istoria companiei şi a susţine ambiţiile sale pe termen lung, la nivel internațional, compania a decis săşi schimbe numele. Acest semnal de schimbare a angrenat toți angajații companiei, care au participat la crearea noului nume al Immochan: Ceetrus.

Acest nou brand reflectă ambiția sa de jucător urban global. Mândru de ADN-ul său comercial, Ceetrus se concentrează acum pe oraşul de mâine. Noul nume conține cuvintele “oraș” – terenul său de joacă, “a vedea” – observarea nevoilor cetățenilor şi capacitatea de a răspunde acestora, “încredere” – încrederea şi profesionalismul cu care dezvoltă proiecte şi “noi” – împreună, în proces de co-construire cu oamenii. “Cu cetăţeni, pentru cetăţeni” este sloganul unui brand care coconstruieşte cu cetăţenii, în serviciul cetăţenilor, fie ei angajați, rezidenți, antreprenori, comunități sau parteneri de business.

Tatian Diaconu, CEO Ceetrus România: “Sunt mândru de noul nostru brand pentru că ne definește perfect și pentru că reflectă ambiţiile noastre. Pentru noi este mai mult decât o schimbare de identitate, este o schimbare de meserie. Ne dorim să fim mai mult decât un simplu dezvoltator – un urbanist societal, care contribuie la dezvoltarea comunităților şi orașelor din România!

Fiind un jucător internațional important în domeniul imobiliar, Ceetrus se angajează, la nivel de comunitate sau oraș, să co-construiască și să dezvolte proiecte mixte de locuințe, birouri, hoteluri, grădinițe, proiecte de infrastructură importante, centre culturale şi de agrement.

Despre Ceetrus: Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator global imobiliar, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Fostă companie comercială de real estate, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

Cu 393 de centre comerciale în întreaga lume, Ceetrus construiește, printr-o abordare a parteneriatelor solide alături de cetăţeni şi comunităţi, proiecte care integrează componenta de retail, rezidenţial, birouri şi proiecte de infrastructură. Prin crearea unor proiecte durabile, inteligente şi pline de viaţă, misiunea Ceetrus este de a construi şi de a dezvolta legături sociale care vor anima oraşul de mâine.

Expertiza Ceetrus acoperă o gamă largă de activităţi, precum proiectarea, dezvoltarea, gestionarea activelor şi investiţiile. Cifre cheie: prezent în 13 ţări / 393 de centre comerciale / 17.000 de parteneri comerciali / 63.000 m² de locuinţe / 78.000 m² de birouri în 2017 / 1.050 de angajaţi / ceetrus.com

Autor: Tatian Diaconu – CEO
Ceetrus România