Graphtec, integrator de software și tehnologie în mobilier de tip smart city

Compania Graphtec, ca integrator de software și tehnologie în mobilier de tip smart city – smart company, realizează marketingul de produs care se distinge printr-un nou look și o percepție aparte. Un mobilier inovator unicat, rezultat al serviciilor „all in one” furnizate de un singur producător care susține întregul proces „in house”, în fabrica proprie de la Constanța, pentru clienți și beneficiari de pe întregul mapamond.

Putem vedea dovezi clare ale implicării în mod activ a companiei Graphtec în implementarea conceptelor de Smart City, prin derularea multiplelor procese de cercetare și dezvoltare care identifică soluțiile cele mai potrivite pentru nevoile cetățenilor. Compania se dezvoltă ca echipă, în fiecare zi, pentru a susține cu succes pe cei care doresc să implementeze proiecte Smart City în rândul tuturor orașelor din România. Echipa Graphtec creează și produce proiecte de mobilier urban smart city pentru a ajuta la implementarea conceptului de Smart City la nivel național. Compania promovează un nou standard de trai, mai evoluat, cu mai mult respect pentru oameni și mediul înconjurător.

Lider transformațional și antreprenor inovator, cu o viziune și o expertiză în multe tipuri de afaceri derulate într-o perioadă de 25 de ani. Antreprenoarea Graphtec consideră că succesul este atins atunci când oamenii din companie sunt priviți prin prisma potențialului lor, iar liderul îi ajută să își depășească singuri limitele, prin provocările multiple ale proiectelor de inovație și creativitate pe care le dezvoltă zilnic.

BE SMART

MOBILIER URBAN pentru smart living în orașul tău smart

Ne puteți găsi pe SHOP ONLINE

www.graphtec.ro/shop