Immochan Global Urban Player – o nouă viziune de business

Immochan Global Urban Player - o noua viziune de business

Immochan are o nouă viziune de business, aceea de Global Urban Player, creator și dezvoltator de proiecte multifuncționale, care dau viață și coeziune la nivel de cartier, de oraș, de regiune. În inima misiunii noastre se află convingerea că dezvoltarea imobiliară are nevoie de un suflu nou și de o viziune mai largă, dincolo de interesul individual. Urbanizarea inteligentă, în parteneriat cu administrația locală, reprezintă o ocazie de a crea spații mixte care merg dincolo de funcțiunea lor imediată și dau sens comunității căreia se adresează.

Acționând ca un Global Urban Player, Immochan își dorește să joace un rol de facilitator și integrator atât de necesar dezvoltării urbane coerente și ecosustenabile a României. În 2012, am decis să investim în Brașov și ne-am angajat într-un proiect de regenerare urbană pe termen lung – platforma Tractorul reprezintă 8% din suprafața totală a orașului. Astfel, în decembrie 2015, am continuat dezvoltarea printr-un parteneriat cu Avantgarden Immo Invest pentru proiectul rezidențial Coresi Avantgarden.

Proiectul va cuprinde 3.000 de apartamente și va deveni locul unde o nouă o comunitate va prinde viață, comunitate în întâmpinarea căreia venim cu soluții, servicii și momente animate pentru a îndeplini promisiunea : Viața trăită din plin! Prin achiziția Coresi Business Park am reafirmat credința noastră că domeniul real estate are nevoie de un suflu nou reprezentat de parteneriate și colaborare.

Coresi Business Park integrează componenta de birouri în Cartierul Coresi, completând astfel mixul funcțional, alături de centrul comercial și complexul rezidențial. Cifrele din spatele proiectului vorbesc cel mai bine despre evoluția Coresi în Brașov: peste 9 milioane de vizitatori anual, peste 1.000 de locuri de muncă create, 3.000 de apartamente construite, iar acum, 2.500 de angajați din 30 de companii au un spațiu ideal pentru a-și dezvolta cariera, respectiv afacerea.

Ne propunem să construim proiecte emblematice care să contribuie la dezvoltarea țării pe care să le realizăm împreună cu autoritățile locale. Vom continua să investim în orașe unde identificăm potențialul de dezvoltare al unor proiecte multifuncționale care aduc valoare adăugată comunității și deservesc oamenii și nevoile lor.